• Konference: Kompetenceopbygning i den digitale tidsalder – kom op i gear med Jeres digitale transformation

 • I en tid med eksponentiel teknologisk vækst er det afgørende, at have fokus på kompetenceudvikling. I nye undersøgelser peges der på dette område, som det mest afgørende for at få succes med digital transformation.

   

  Behovet for nye og mere effektive læringsprocesser er i kraftig vækst, og det samme er udbuddet af nye digitale værktøjer. Udviklingen er på den ene side drevet af teknologien og de nye muligheder, den skaber, og på den anden side af brugernes krav om personliggjorte og effektive løsninger, leveret med smartphones i centrum.

   

  På denne konference vil vi se ind i krystalkuglen og lade os inspirere af fremsynede tænkere og af virksomheder, der er trådt i front på dette område.

   

  I samarbejde med Devoteam vil vi gerne invitere dig til årets vigtigste konference i krydsfeltet mellem digital ledelse, HR og change management. Og vi tør godt love, at det bliver spændende!

   

  Deltagergebyr: ​1995,- ex. moms. Tilmelding er bindende.

  PROGRAM FOR TORSDAG,

  DEN 28. FEBRUAR:

   

  8:30 – 9:30

  Indtjekning og morgenmad

   

  9:30 – 15:30

  Program

   

  15:30

  Networking/drinks/snacks

  Arrangementet afholdes i samarbejde med:

  broken image

  Keynote Speakers:

  Peter Fox

  Global Head of Digital Learning

  and Talent Technology, Citi

   

  Indlægget omhandler:

  Citi, en af verdens største finansielle virksomheder er frontløber inden for anvendt machine learning, adaptive læringsplatforme

  og eksperimenter med anvendt neuro science. Peter Fox, kommer til Danmark for at dele Citi’s foreløbige erfaringer,

  successer og fiaskoer og dele sit billede på de næste par års udvikling.

  broken image

  Lars Frelle-Petersen

  Direktør, DI - Dansk Industri​

   

  Lars Frelle-Petersen vil åbne konferencen

  broken image

  Mattias Krogh-Møller

  Global Head of Learning &

  Development, Novo Nordisk

   

  Indlægget omhandler:

  Novo Nordisk er i Danmark helt i front med adaptive læringskoncepter til onboarding og til lederudvikling. Mattias Krogh-Møller, viser eksempler og deler sine tanker om fremtidig læringskultur, og hvad der skal til for at skabe en helt ny brugeradfærd.

  broken image

  Anne Skare

  Fremtidsforsker og provokatør

   

  Indlægget omhandler:

  Anne Skare er af anmeldere kåret som en af Danmarks, og måske endda verdens, førende fremtidsforskere. Med skarp humor og markant viden, vil Anne indføre os i fremtidens samfund med overskriften: Fra Pedeller til Rebeller: Dygtighed, træning og evnen til at stinke.

  broken image

  Stine Madsen

  Techsociolog, Learning & Development

  Manager, Københavns Lufthavn

   

  Indlægget omhandler:

  Stinne Madsen vil fortælle om, hvordan den strategiske indsats fra HR er med til at realisere Københavns Lufthavns ambition ved bl.a. at udvikle en adaptiv organisation, som både finder og innoverer nye digitale muligheder. Herunder hvordan medarbejdere på alle niveauer i organisationen involveres, samt hvordan der arbejdes med innovation ud fra forskellige paradigmer samtidig. Endvidere vil Stinne fortælle om hendes egen passion:

  broken image

  Anne Marie Jess Hansen

  Forh. Vicedirektør, ATP &

  Rådsmedlem, Statens IT-råd

   

  Indlægget omhandler:

  Anne Marie er en af Danmarks førende agile topledere. Med afsæt i hendes erfaring med agile og digitale transformationer i den danske fintech sektor og rollen som rådsmedlem i Statens It-råd, vil Anne Marie fokusere på paradigmeskift og kompetenceopbygning set fra toplederens synsvinkel. Digital transformation er forretningstransformation og dermed et hovedprojekt for toplederen. Men hvordan sikrer man sig at have det rette mind-set og de rette kompetencer på holdet til at skabe det? Både hos ledere og medarbejdere? Vi skal mobilisere og engagere medarbejderne, og vi skal kunne tiltrække de nye digitale talenter (som motiveres af helt andre ting end tidligere generationer). Digitalt talent er en mangelvare, og vi skal derfor kunne omstille vores eksisterende ledere og medarbejdere til at lære at arbejde med nye digitale teknologier og til en ændret adfærd.

  Tilmeld dig her:

  broken image

  Mogens Dahl Koncertsal
  Snorresgade 22
  2300 København S